TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Electrònica Brushless 2.0 per Miniz Buggy [4548565331772]

Kyosho Electrònica Brushless 2.0 per Miniz Buggy

Kyosho Electrònica Brushless 2.0 per Miniz Buggy [4548565331772]

Ref: MB023B

110.75€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 29 h. 14m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Electrònica v2.0 per a motors brushless per al Kyosho Mini-Z Buggy. Aquest variador electrònic és el que munta originalment el xassís Buggy MB-010VE 2.0 de Kyosho. Es tracta de la segona versió d'aquest variador.

L'electrònica dels xassís Kyosho Mini-Z Buggy està dividida en dues parts. D'una banda, la part de potència (en aquest cas per a motors brushless) i d'altra banda la part de receptor 2.4Ghz). Aquest article constitueix només la part de potència. No inclou Receptor!

Per tant, muntarem aquesta placa electrònica en substitució de l'original del nostre xassís MB010, i la connectarem al receptor d'aquest, sigui ASF o Sports FHS.

Per poder programar aquest variador electrònic per a motors brushless, hem d'utilitzar el cable USB amb terminal especial per a connectar a l'electrònica del Kyosho Mini-Z MB-010VE Brushless i el programari per a sistema Windows, gratuït, també realitzat per Kyosho. La referència d'aquest cable USB, específic per a aquest variador electrònic 2.0, és: 82.081.

La diferència d'aquest variador electrònic per a motors brushless (2.0) respecte a la versió anterior, consisteix en l'enorme millora del control de l'accelerador, permetent que sigui molt més fàcil controlar el xassís en els salts, per, per exemple, corregir seva posició en l'aire. En el programari de programació (de descàrrega gratuïta a la web de Kyosho) per a aquest nou variador electrònic s'ha inclòs l'opció " Brake Frecuency " i " ESC Protection Settings ". Haurem utilitzar el cable USB que hem comentat per poder accedir a programar todoas les seves funcions.


****6****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants