TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF) [4548565274970]

Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF)

Kyosho Emisora ??EX-6 Syncro Dual (MHS / ASF) [4548565274970]

Ref: 82030

389.62€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 9m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora EX-6 Syncro , a 2.4GHz, en sistema MHS / ASF.

Està dissenyada exclusivament per a utilitzar-la amb la gamma de productes Kyosho Mini-Z 2.4GHz, ja que disposa d'un sistema dual de transmissió de dades. Podem seleccionar dos sistemes d'emissió en 2.4GHz, o bé emet en mode ASF (per als Kyosho Mini-Z de 2.4GHz també anomenats Premium ) o bé amb el sistema < strong> MHS, utilitzat en els denominats Mini-Z Pro.

Tot i que la comercialitza Kyosho , aquesta emissora és compatible amb els accessoris fabricats per KO Propo per a la seva emissora EX-II. Així doncs, podem utilitzar en la Kyosho Syncro EX-6 la base per muntar bateries de LiPo o Life (# 10546), o les diferents extensions de volant (# 10501, # 10502).

Així doncs, es tracta d'una emissora molt lleugera, d'alta qualitat, amb un sens fi de funcions i de fàcil ajust gràcies a la seva pantalla LCD.


****C****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.