TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCH [4548565278855]

Kyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCHKyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCHKyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCHKyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCH

Kyosho EMISSORA KT-432PT SYNCRO TOUCH [4548565278855]

Ref: 82136

285.86€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleAtención!

Este artículo se ofrece bajo pedido
El plazo de entrega suele ser de 5 días

Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 152 h. 14m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora model Syncro Touch FHS / FHSS 2.4Ghz fabricada per Kyosho amb pantalla en color, tàctil, que funciona de manera similar a un telèfon intel·ligent a l'hora de moure'ns i seleccionar les funcions en el sistema de menú.

Aquesta emissora suposa l'evolució natural de l'emissora bàsica KT-19, inclosa en els Mini-Z de la sèrie Sports (MA020s / MR03s / MB010s / Overland Sport) i en la Kyosho Moto Racer.

A més d'una millor resposta i precisió de control, la principal diferència és la pantalla tàctil en color que té la mateixa sensibilitat que qualsevol telèfon tipus smartphone.

Com altres emissores de gamma mitjana, la Syncro Touch disposa de nombroses funcions d'ajust en el seu menú; des de punts finals de recorregut, exponencials, barreja de canals, memòria de diferents models (20 memòries), etc. Totes aquestes funcions les podrem ajustar fent servir la la pantalla tàctil de 3.35 polzades, a ple color. Un entorn gràfic molt senzill amb nombrosos icones i il·lustracions que faciliten l'enteniment de cada funció i el resultat dels seus ajustos. A més, podrem seleccionar l'idioma Japonès o l'anglès.

Encén l'emissora i escolta el so d'un cotxe de carreres real, pel mateix altaveu que porta incorporat l'emissora. L'emissora Syncro Touch KT-432PT no només suposa una millora de rendiment respecte a emissores més bàsiques, sinó que a més suposa un salt qualitatiu pel que fa informació a nivell visual i experiència de l'usuari.

El lema de Kyosho "Seriosos en passar-ho bé" queda perfectament recollit en aquesta emissora d'última generació, ja que que no només gaudirem de conduir el nostre vehicle RC sinó que a més experimentarem l'emoció d'utilitzar una emissora d'aquestes característiques, al mateix temps.

El disseny de l'emissora és el clàssic anomenat "de pistola". La Syncro Touch disposa d'una fina empunyadura amb grips de goma, per facilitar la correcta subjecció, tot i que també s'inclou un conjunt de grips més gruixuts, perquè els muntem en funció de la mida de les mans que l'hagin de subjectar .

El seu pes és de 398gr, de manera que podrem subjectar-la durant llargues sessions d'ús, sense problemes.

El volant amb el qual controlarem el canal de direcció pot ser ajustat mitjançant l'extensió de volant. Disposa de 5 botons de tipus "trim" al voltant del volant, i hi ha dos botons polsadors prop del grip, perquè puguin ser utilitzats de forma accessible i còmoda, i als quals assignarem les funcions que desitgem.

Tot i que es tracta d'una emissora de gamma mitjana, el seu disseny simètric permet utilitzar-la tant per pilots destres com a pilots esquerrans, simplement canviant de costat l'extensió de volant.

Aquesta emissora treballa en la freqüència FHS de Kyosho, la mateixa dels Mini-Z Sports, així com també en les freqüències de 2.4GHz FHSS de Kyosho, válida per als receptors de Kyosho (no inclosos) models KR-331 - FHSS 1Way i KR-431T - FHSS 2WAY.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.