TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho EX-6R - Emissora ASF MHS Completa [4548565323982]

Kyosho EX-6R - Emissora ASF MHS CompletaKyosho EX-6R - Emissora ASF MHS CompletaKyosho EX-6R - Emissora ASF MHS CompletaKyosho EX-6R - Emissora ASF MHS Completa

Kyosho EX-6R - Emissora ASF MHS Completa [4548565323982]

Ref: 82031

439.41€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 165 h. 35m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora de gamma alta amb freqüències MHS i ASF, en 2.4Ghz, fabricada per Kyosho. Es tracta de la versió més ràpida i més sofisticada d'entre totes les emissores comercialitzades per Kyosho vàlides únicament per als vehicles de la família Kyosho Mini-Z.

Aquesta emissora disposa de dues freqüències internes que podrem seleccionar a la nostra voluntat. Aquestes dues freqüències són les utilitzades actualment pels Kyosho Mini-Z de gamma estàndard (ASF) i PRO (MHS - Mini-Z Hybrid Spread).

¿Quines millores inclou aquesta emissora Syncro EX-6R respecte a la seva antecessora, l'EX-6?

La lletra "R" que li han afegit al nom ja ens indica que ens trobem davant la versió més racing, més ràpida, d'entre totes ALS emissores que Kyosho ha comercialidado per als seus Mini-Z. La Syncro EX-6R és l'emissora de Kyosho més ràpida en la història dels Mini-Z. Aquest augment en la velocitat de processament i en la velocitat de comunicació es tradueixen en una resposta molt més lineal i per tant en una sensació de control del Mini-Z molt més gran, millorant en gran mesura la maniobrabilitat del model.

Per si fos poc, aquesta emissora inclou una sèrie d'opcions que no venien incloses en el model anterior, la Syncro EX-6. Anem a repassar-detingudament:

D'una banda la Syncro EX-6R disposa de l'empunyadura més avançada disponible fins a la data. Aquesta empunyadura inclou botons funcionals per accionar diferents funcions, com la roda (ET4) des de la qual podem ajustar el "Dual Rate", per exemple, o el botó (ET5) de dues posicions al qual podrem assignar la funció que vulguem. A més, l'empunyadura conté un nou mecanisme de gallet respecte a models anteriors. En aquest cas tant l'angle del gallet respecte al potenciòmetre, com la longitud del gallet, o la seva curvatura, s'han modificat per aconseguir un tacte molt més ergonòmic i una resposta més directa.

Pel que fa al volant de direcció, en aquest cas la Syncro EX-6R inclou el dispositiu denominat "Drop" que desplaça el conjunt del volant cap avall, deixant l'eix de direcció (al centre del volant) a l'altura del gallet d'accelerador / fre. Així, la posició de les dues mans, quan agafen l'emissora per pilotar, és molt més natural i equilibrada.

El moll que controla el tacte del volant, i que podrem ajustar donant-li més o menys duresa, també és lleugerament més tou que en versions anteriors.

Altres característiques de la Syncro EX-6R

- Fàcil accés al selector de freqüències MHS i ASF, totes dues a 2.4GHz.
- Pantalla LCD de 2.7 amb les funcions agrupades en Menú.
- 4 Canals
- 40 memòries disponibles - Possibilitat d'ajustar la duresa del gallet i del volant de direcció.
- Alimentació: 4x piles / bateries model AAA
- Possibilitat de modificar la distància del gallet a l'empunyadura.
- Grips de goma per l'empunyadura, opcionals, disponibles en diferents colors i gruixos (no inclosos)
- Longitud 163mm, Amplada 107mm, Altura 230mm.
- Pes 533g (bateries no incloses)
- Consum menor a 150mA

 


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.