TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Mini Inferno Motor Xspeed (Hi Torque)[4955439867846]

Kyosho Mini Inferno Motor Xspeed (Hi Torque)Kyosho Mini Inferno Motor Xspeed (Hi Torque)

Kyosho Mini Inferno Motor Xspeed (Hi Torque)[4955439867846]

Ref: IHW32

27.69€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 18 h. 15m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Motor XSpeed, Hi Torque, opcional, per al Kyosho Mini Inferno elèctric.

En utilitzar aquest motor, recomanem que munteu packs de bateries d'alta capacitat de descàrrega, i no els elements NiMh del tipus AA originals, ja que aquest motor necessita més potència i ens ofereix una acceleració molt més pronunciada i brusca que la del motor de sèrie. L'especificació "Hi Torque" fa precisament referència a la manera en què aquest motor lliura la potència.


****130****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.