TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Mini Inferno Partes del diferencial [4955439867891]

Kyosho Mini Inferno Partes del diferencial

Kyosho Mini Inferno Partes del diferencial [4955439867891]

Ref: IH104

8.14€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 0 h. 57m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de les peces petites que componen els diferencials del Kyosho Mini Inferno. El set inclou les juntes de cartró, les juntes tòriques de goma, els cargols i les femelles per tancar dos diferencials complets.


****379****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.