TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ? [4548565207749]

Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ?Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ?Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ?Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ?Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ?

Kyosho Mini Z Origin r Yamaha YZR - M1 2011 ? ? ? [4548565207749]

Ref: 30051GP

203.28€ 127.99€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 59 h. 28m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Kyosho Mini-z Moto Racer, model Yamaha YZR-M1 de l'any 2011, en color vermell.


Aquesta petita moto a escala 1/18 funciona amb l'emissora KT-19 (inclosa en el pack) de tres canals. A més de "gas-fre" i "gir dreta-esquerra", aquest vehicle disposa d'un giroscopi (E-gyro) que operarem mitjançant el tercer canal de l'emissora.

L'E-gyro és la gran novetat que presenta la Kyosho Mini-Z Moto Racer. Des de la pròpia emissora podrem ajustar les rpm de l'E-gyro quan el gallet del gas estigui en posició neutra, i també podrem ajustar de forma independent les rpm de l'E-gyro amb el gallet del gas a fons. Això ens permetrà reduir al màxim l'efecte estabilitzador de l'E-gyro quan la moto vagi a velocitat llançada, i per contra, incrementar el seu efecte quan la moto estigui gairebé parada en equilibri. Per aquest motiu, la Mini-z Moto Racer pot realitzar girs amb molta precisió, en molt poc espai.

En aquesta moto també podrem ajustar l'altura del basculant del darrere, així com l'angle d'incidència de les barres de suspensió davantera, amb l'objectiu de millorar el rendiment de la Mini-z moto Racer en les diferents superfícies que la utilitzem, i també adaptar-la a diferents estils de conducció.

Inclou:

- Moto completa amb pilot a escala.
- Emissora KT-19, 2.4GHZ FHSS, 3 canals.
- Conjunt de rodaments a boles ja muntat.
- Mini Bateria de 3.7V., LiPo de 120mAh, de 20C. Aquesta bateria permet un temps d'al voltant de 10 min d'ús de la moto.
- Carregador per a la mini bateria. Es connecta amb el cable USB subministrat, o bé a l'emissora KT-19, o bé a un ordinador personal. Connectat a l'ordinador pot carregar dos mini bateries de forma simultània.
- Pinces per extreure el connector de bateria del carenat de la moto.
- Clau allen de 1.5 per ajustar alçada del tren posterior i l'angle de suspensió davantera.

La moto es subministra muntada, a punt per al seu funcionament. No cal aparellar emissora i receptor, ja que aquesta operació ve realitzada de fàbrica. No inclou el joc de bateries /piles per al comandament (4 x AAA) acer Yamaha YZR-M1 2011


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants


10.76€