TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Mini-Z set de luces de Neon color Rosa (pink) [4955439857823]

Kyosho Mini-Z set de luces de Neon color Rosa (pink)

Kyosho Mini-Z set de luces de Neon color Rosa (pink) [4955439857823]

Ref: MZF204P

35.35€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 60 h. 48m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Set de neons en color Rosa (Pink) fabricat per Kyosho per a muntar en les carrosseries de la família Miniz.

El conjunt està format per una placa electrònica (d'alt voltatge), un tub de neó flexible (de color rosa), i cinta adhesiva de doble cara.

Hem de col·locar el tub de Neon a la part més baixa de la carrosseria o del xassís, perquè projecti llum a terra, o simplement perquè il·lumini una zona de la carrosseria. Després, connectarem el terminal del tub de Neon al connector de la placa electrònica. El cable positiu i el cable negatiu de la placa electrònica és el que haurem de connectar al positiu i al negatiu del nostre xassís, procurant no invertir mai la polaritat. aquest kit de llum de neó utilitza les mateixes 4 bateries AAA del cotxe per funcionar.

Utilitzarem la cinta adhesiva de doble cara per enganxar la placa electrònica al nostre xassís, o per sota de la carrosseria.


****321****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Pneumàtic Posterior Moqueta 7gr Ratllat
Pneumàtic Posterior Moqueta 7gr Ratllat
Fabricants