TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho MIniZ Autoscale Honda NSX Blue [4548565333189]

Kyosho MIniZ Autoscale Honda NSX BlueKyosho MIniZ Autoscale Honda NSX Blue

Kyosho MIniZ Autoscale Honda NSX Blue [4548565333189]

Ref: MZP233BL

41.75€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 29 h. 14m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Carrosseria Autoscale Kyosho del model Honda NSX en color blau metal·litzat. La carrosseria es subministra muntada, decorada, dins el display habitual format per una base o peanya de color negre i una caixa transparent a manera de tancament, i està a punt per posar-la en un xassís tipus Kyosho Mini-Z RWD.

Aquesta carrosseria també pot ser utilitzada en xassís AWD o FWD, sempre que tinguin la distància entre eixos de 98mm, i muntin llandes específiques per a aquests xassís (les llantes incloses en aquest xassís només funcionen en els xassís a tracció posterior. < /p>

Informació tècnica d'aquesta carrosseria:

- Distància entre eixos: 98mm (LL).
- Tren davanter: Ample (wide).
- Offset llanda davantera (8.5mm): +1.5
- Offset llanda trsaera (11mm): +1.5


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants