TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-0.6mm) [280283]

Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-0.6mm)

Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-0.6mm) [280283]

Ref: MZA031R/006G

1.00€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 46 h. 54m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Barra de convergència posterior, fabricada per GPM, en alumini en color blau, per als Kyosho Miniz AWD. Aquesta barra ens dóna 0 graus de convergència, ia més ens baixa el centre de gravetat del cotxe -0.6mm.


****75****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.