TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack) [32134PW-G]

Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack)Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack)Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack)Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack)

Kyosho MIniZ AWD MA020S Kit Nissan Silvia S13 Aero (Drift Pack) [32134PW-G]

Ref: 32134PW-G

242.58€ 223.85€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 86 h. 13m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt Readyset compost per la carrosseria del Nissan Silvia S13 kit Aero en color blanc perlat, el xassís Mini-Z MA-020 Sports, i l'emissora KT-19 a 2.4Ghz. El xassís munta rodes de drift (drift pack), kit de llums i més inclou Giróscopo.

Es tracta de l'última versió del xassís AWD per Mini-Z, fabricat per Kyosho. El xassís es denomina MA-020 Sports i funciona exclusivament amb l'emissora KT-19 a 2.4GHz sistema FHS.

El sistema de suspensió posterior és el mateix que muntava la versió MA010, mentre que el tren davanter està completament re-dissenyat. Utilitza un sistema de trapezis semblant al Kyosho Mini-Z MR03 (RWD).

Aquest xassís es recomana tant per driftear com per utilitzar-lo en pistes de velocitat, una vegada li canviem els pneumàtics originals per uns de goma acords a la superfície on anem a utilitzar-lo.

A més del port de connexió per a kits de llums opcionals, aquest xassís disposa d'un segon port de connexió, en el qual podrem connectar el giròscop, específic per a la gamma Mini-Z Sports ref. MZW431 inclòs en aquest readyset.

Aquest xassís pot muntar carrosseries de 90mm (M), 94mm (L). en el cas de voler muntar carrosseries ed 98mm (LL), necessitarem un adaptador / allargador del xassís.

Compatible amb les carrosseries Auto Scale i TRP Scale, en mesures M, L i LL (aquestes últimes amb adaptador).

Permet muntar les llantes per Mini-Z AWD i els pneumàtics per Mini-Z que millor vagin per a cada superfície. Ja hi ha disponibles moltes opcions, rodes i pneumàtics, de diferents fabricants, per a aquest xassís.

El Kit inclou:

- Xassís completament muntat.
- Pinyons de motor de 15T, 17T, 19T, 21T.
- Corones de: 27T, 29T, 31T per xassís en mesura M, corones de 27T, 29T per xassís en mesura L.
- Eina per extreure pinyons.
- Clau de femelles de roda.

Peces necessàries no incloses:

- Bateries tipus AAA x 4 per al xassís i AAA x 4 per a l'emissora KT-19.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
PN Arandeles metrica 2 espessor 0.2mm (20 peces)
PN Arandeles metrica 2 espessor 0.2mm (20 peces)
Fabricants