TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Miniz Buggy Boles i plats de diferencial [4548565197569]

Kyosho Miniz Buggy Boles i plats de diferencial

Kyosho Miniz Buggy Boles i plats de diferencial [4548565197569]

Ref: MBW028-1

7.16€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 10 h. 25m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Kit de manteniment i reparació del diferencial a boles ajustable, opcional, amb ref. MBW028, fabricat per Kyosho per al Mini-Z Buggy MB010 (vàlid també per als Comic Racer, així com el xassís MA010, MA020 i MA03F).

Aquest kit es compon dels dos discos o pistes realitzats en acer inoxidabley de les 8 boles d'acer.

Utilitzarem aquests elements en substitució dels que portem muntats en el diferencial MBW028. Quan notem que el tacte del diferencial és brusc, va estirades, i en definitiva deixa de ser suau, haurem de substituir els discos de fricció per uns de nous. Del frec constant amb les boles d'acer, aquests discos es van marcant i quan el solc és massa gran, se'ns farà molt difícil aconseguir el tacte fi i suau de funcionament del diferencial.

Amb les boles també pot passar el mateix. Fruit del frec amb els discos, les boles es van gastant i és possible que deixin de ser perfectament esfèriques, de manera que tampoc podrem aconseguir la finor de funcionament òptima.

Així doncs, amb els dos elements d'aquest kit de manteniment, podrem deixar el diferencial a boles com a nou, ja que inclou els dos elements del diferencial més exposats al desgast.


****25****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants