TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Miniz Molls opcionals per a la suspensió doble braç ( [MR2501C]

Kyosho Miniz Molls opcionals per a la suspensió doble braç (

Kyosho Miniz Molls opcionals per a la suspensió doble braç ( [MR2501C]

Ref: MR2501C

6.61€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 12 h. 45m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt opcional de molls (4 parelles) per al sistema de suspensió de doble braç de PN Racing, per als Kyosho Mini-Z Kyosho MR02 i MR03.

Es tracta de la tercera versió de molls per a aquest sistema de suspensió, i en aquest cas, la duresa d'aquests molls es complementa amb els anteriors (les versions anteriors són MR2501y MR2501B) .

L'ordre de duresa / colors és: Dures & gt; & gt; Grogues, Verds, Blaus, Bronze & gt; & gt; Blanes .

Recordeu que aquests molls no valen per al sistema original de suspensió del Kyosho Mini-Z MR03 o MR02. Només són vàlids per al sistema de suspensió de doble braç (MR02 - Ref. MR2500, o MR03 - Ref. MR3050).


****117****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho MinIZ MR02 Refrigerador bateries Li-Fe R246
Kyosho MinIZ MR02 Refrigerador bateries Li-Fe R246
Fabricants