TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho SCORPION XXL NITRO READYSET T1 - BLANC[4548565210978]

Kyosho SCORPION XXL NITRO READYSET T1 - BLANC

Kyosho SCORPION XXL NITRO READYSET T1 - BLANC[4548565210978]

Ref: K.31873T1

489.89€
Quantitat:


Atención!

Este artículo se ofrece bajo pedido
El plazo de entrega suele ser de 5 días

Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 61 h. 0m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Cotxe RC a escala 1/7, model Scorpion XXL GP 2WD, a tracció posterior (RWD) amb motor de benzina, en format Readyset (llest per funcionar).

La combinació d'aquest xassís i del motor de benzina ens ofereixen un control molt precís sobre aquest model.

Les pistes tot terreny així com els grans salts són la seva superficie preferida. Les suspensions de llarg recorregut, així com el pes de tot el conjunt que es molt centralitzat pel fet que el motor ocupa una posició central, tot això facilita l'excepcional funcionament d'aquest xassís.

El disseny del xassís així com la ubicació dels seus elements són els responsables de la gran efectivitat pel que fa a la tracció i a la reducció de la necessitat de fer contra volant, maniobra típica en els xassís a tracció posterior.
Tot el sistema RC, el receptor, servos, etc. són resistents a l'aigua, de manera que podrem utilitzar el Scorpion XXL GP sobre qualsevol superfície!

Els servos utilitzats, model KS203 utilitzen caixa d'alumini i inclouen la piñonería metàl·lica. Treballen alimentats mitjançant el receptor KR200 per 4 bateries model AA.

El receptor KR200 de 2.4GHz disposa de funció Fail-safe i treballa sincronitzat amb l'emissora KT201 (inclosa també en aquest Readyset ). Aquesta emissora disposa de pantalla LCD per poder realitzar ajustos amb molta precisió. Ajustos, entre d'altres, com els EPA (punt final de recorregut), exponencials, o fre ABS.

El motor de benzina inclòs, model XXL, s'encarrega de propulsar aquest model. És un motor de gran potència, que a més utilitza un colze (sortida de col·lector) i un silenciós (sortida de gasos per la part posterior del xassís, pel que a més ens ajuda a mantenir net el xassís) que contribueixen a augmentar la potència entregada per aquest motor de fàcil maneig, ja que disposa de tirador d'arrencada per facilitar aquesta maniobra.

El dipòsit de benzina és de 210cc i ens permet assolir els 12 minuts de temps d'ús. Queda i queda perfectament integrat en el xassís i en la carrosseria, ja que el tap del dipòsit sobresurt fora de la carrosseria i te forma d'entrada d'aire. En utilitzar un tirador d'arrencada, posar en marxa aquest motor és tan fàcil com aturar-lo, ja que el Scorpion XXL GP disposa d'un botó que talla el subministrament de benzina al carburador i per tant para el motor. Això és sens dubte un punt a favor, per a novells en cotxes RC d'aquest tipus.

La carrosseria d'estil Baja, de desert, disposa d'entrades d'aire laterals, que injecten aire directament a l'interior de la carrosseria per refrigerar el motor.

En la transmissió trobem un embragatge de 3 "zapatas" que ajuda a suavitzar el lliurament de potència del motor de gasolina, i d'altra banda el Slipper en la corona principal, que també ens ajudarà a protegir els elements que componen la transmissió en el tren posterior, sobretot en els salts i en les recepcions d'aquests.

A les manguetes davanteres s'utilitza un sistema per eliminar el joc mort, típic en els vehicles RC de gran escala.

Dades tècniques del xassís:

- Longitud: 630mm
- Amplada: 402mm
- Alçada: 244mm
- Distància a terra: 32mm
- Distància entre eixos: 452mm
- Banda de rodament (Davant/Darrera): 353 / 331mm
- Pneumàtics (Davant/Darrera): & Phi; 130 & times; 43mm / & Phi; 140 & times; 71mm
- Ràtio Transmissió: 16.0? 1
- Pes: 4000g approx.
- Motor: XXL .28 class

Elements necessaris no inclosos en aquest Readyset

- Benzina per cotxe RC
- Eines per a l'arrencada (Botella per a benzina, escalfador de bugia, etc.)
- Bateries pel receptor: 4xAA


****KYO****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.