TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Llapis per encolar pneumàtics color titani [TL-004-TP]

Llapis per encolar pneumàtics color titani

Llapis per encolar pneumàtics color titani [TL-004-TP]

Ref: TL-004-TP

16.53€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 6 h. 11m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Eina en forma de llapis amb punta rígida de tefló, intercanviable (Recanvi de punta ref.TL-004-N), pensada per encolar els pneumàtics de goma sobre les llandes. En aquest cas el mànec d'aquesta eina està realitzat en color titani.

Aquesta eina facilita en gran mesura l'operació d'encolat, sobretot quan treballem amb cues o coles molt líquids (generalment per a pneumàtics amb silicona per a pistes de moqueta).

La punta de tefló, impregnada de cua, s'ha d'introduir entre el pneumàtic i la llanta, i permet que la cola penetri entre les dues parts a encolar.

Es pot utilitzar tant per enganxar les rodes a escala 1/28 (Mini-Z) com per a pneumàtics i llantes d'escales grans.


****127****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho Miniz Buggy Protector inferior davanter i clau per a ròtu
Kyosho Miniz Buggy Protector inferior davanter i clau per a ròtu
Fabricants