TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Lubricant Aflojatodo Pattex Nural 1001 [8410020043321]

Lubricant Aflojatodo Pattex Nural 1001

Lubricant Aflojatodo Pattex Nural 1001 [8410020043321]

Ref: 1842184

8.23€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 25 h. 11m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Spray Lubricant Aflojatodo Pattex Nural 1001.

Lubrica, elimina la humitat, i protegeix de l'oxidació. Podem aplicar-lo de forma general, utilitzant el filtre blanca premuntada en el pot d'esprai, o bé podem utilitzar la boqiolla vermella amb canya, que ens permet focalitzar molt més la zona que impactaremos.

Molt recomanat a la llar: Bicicletes, cotxes de nens, màquines de cosir, frontisses, eines, panys, rodets de pesca. Al cotxe: motors humits o mullats, ventilador, instal·lació elèctrica,, dinamo, connexions, delco, bugies, bateria, frontisses, xassís, cargols de rodes, clau clausor, etc. I n sectors de la Indústria: generadors elèctrics, quadres de distribució, dissolució de salnitre a cargols, espàrrecs roscats oxidats, peces engarrotades, motors forabord, etc. < /strong>


****145****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.