TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Mini-Z RWD NISSAN GTR R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM / KT531P) [4548565330454]

Mini-Z RWD NISSAN GTR R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM / KT531P)

Mini-Z RWD NISSAN GTR R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM / KT531P) [4548565330454]

Ref: K.32331S

155.18€
Quantitat:


Atención!

Este artículo se ofrece bajo pedido
El plazo de entrega suele ser de 5 días

Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 18 h. 5m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Kyosho Miniz MR03 RWD NISSAN GTR R35 ULTIMATE METAL SILVER RTR

Mini-Z RWD (Tracció posterior, rear wheel drive ) amb la carrosseria del Nissan GTR R35 Ultimate Metall Silver, en format readyset. Inclou xassís MR03, carrosseria i emissora Syncro KT-531P.

Quina és la novetat que presenta aquest xassís MR03 denominat RWD respecte a les altres versions del xassís MR03?

La família dels Kyosho Mini-Z MR03 està en constant evolució i en aquesta ocasió utilitza el protocol de transmissió de dades FHSS, cosa que el diferencia d'altres versions del mateix xassís, que treballen en freqüències ASF, MHS o FHS. Aquesta nova freqüència per als Mini-Z, la FHSS, implica també que el model d'emissora sigui diferent al de les altres versions, de manera que en aquesta ocasió s'inclou la nova emissora, Syncro KT531P.
Aquesta emissora i l'electrònica d'aquest xassís, NO són ??compatibles amb els sistemes existents ASF / MHS / FHS 2,4 GHz utilitzats fins ara en les generacions anteriors de MR03. La la ràdio Syncro KT-531P permet molts ajustos, com la ST Trim, el TH Trim, la ST Dual Rate, i el control de llums LED.

El Mini-Z RWD suposa l'última generació de Mini-Z 2WD apareguda fins al moment a causa de la utilització en el xassís MR03 d'aquesta nova emissora i electrònica en el xassís.

El Miniz RWD es comercialitza en format Readyset, (llest per rodar) el que significa que ja inclou emissora de 2,4 GHz FHSS KT531-P, xassís muntat i llest per a ser utilitzat i carrosseria muntada i pintada a punt per ser utilitzada.

Aquesta nova línia de cotxes readyset està destinada a substituir la gamma de Mini-Z MR03 Sports2. Com en els altres models de Mini-Z, només necessitarem piles o bateries per a la seva ràdio i les bateries per al xassís. (8 bateries o piles AAA (R3) en total, 4 per a l'emisora i 4 per al xassís).

A més, per a un major control del xassís quan l'utilitzem sobre superfícies lliscants, podem muntar-la giròscop, amb referència MZW431 (es comercialitza per separat)

Característiques d'aquest model

- Aquesta nova sèrie de xassís MR03 inclou l'emissora Syncro KT-531P que disposa de múltiples opcions d'ajust. Es subministra amb volant d'escuma.
- Nova electrònica per al xassís que millora en gran mesura el tacte en el gir (canal 1).
- Carrosseria altament detallada, muntada, pintada i llesta per a ser utilitzada en pista.
- Conjunt complet de rodaments (7 unitats) ja instal·lats.
- Xassís compatible amb tots les carrosseries Kyosho Autoscale per Mini-Z Racer i amb les fabricades per TRP Scale (renault Megane i Mosler MT900). necessitareu la bancada de motor corresponent a la distància d'eixos que vulgueu muntar. Aquest readyset es subministra amb la bancada RM per 94mm de distància entre eixos (LL).
- La suspensió davantera inclou el sistema VCS que optimitza l'angle de camber en funció del recorregut de suspensió.
- En el cas d'utilitzar el giròscop MZW431, podrem ajustar el seu guany des de l'electrònica instal·lada al mateix xassís. (Aquests paràmetres es poden realitzar des de l'emissora, si utilitzem el model d'emissora KT-432PT que es ven per separat.
- Aquest xassís és compatible amb el kit de llums opcional, compost per dos llums blanques davanteres i dues llums vermelles darrere MZW429R, que es comercialitza a part

Especificacions tècniques del xassís MR03:

Llarg: 177 mm
Ample: 76.5mm
Alçada: 45,0 mm
Alçada sobre sòl: 6 mm
Distància entre eixos: 86 ~ 106 mm (86,90,94,98,102,106)
Offset roda davantera (estreta): + 1.5mm (llanta per RWD)
Offset roda del darrere (ampla): + 2.5 mm (llanta per RWD)
Relació de transmissió: 7.3,6.3,5.5,4.9: 1
Pes: 135 g aprox.
Motor: 130 Classe

Cal fer per a l'ús (no inclòs):

- 4x piles alcalines AAA o bateries de NiMH per al xassís (recomanem les RP900 o les RP747 de TRP Scale).
- 4 piles alcalines AAA o bateries de NiMH per a l'emissora


****KYO****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.