TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Panell LCD KO Propo per EX1 KIY (Blau) [4945984105524]

Panell LCD KO Propo per EX1 KIY (Blau)Panell LCD KO Propo per EX1 KIY (Blau)Panell LCD KO Propo per EX1 KIY (Blau)

Panell LCD KO Propo per EX1 KIY (Blau) [4945984105524]

Ref: 10552

20.98€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 20 h. 8m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Pantalla opcional amb decoració blau, fabricada per KO Propo per al panell LCD de l'emissora EX1 KIY, ja sigui versió FHSS com a versió ASF.

Aquesta pantalla substitueix a l'original. O bé quan tinguem la pantalla original deteriorada o rascada, o bé per que vulguem donar un toc de color i afegir un nivell més de personalització a la nostra EX-1 KIY, podrem muntar aquesta pantalla opcional.

Per canviar la pantalla haurem de treure els 4 cargols que subjecten la pantalla original, i tornar-los a posar un cop haguem col·locat la nova pantalla.


****238****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.