TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Pistes RCP, Suport de posició per pinstas Pistes RCP [RCP-HOLDER-B]

Pistes RCP, Suport de posició per pinstas Pistes RCP

Pistes RCP, Suport de posició per pinstas Pistes RCP [RCP-HOLDER-B]

Ref: RCP-HODER

2.90€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 17 h. 30m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Suport realitzat en plàstic fi pensat per mantenir unides dues zones del circuit. Les pistes de grans dimensions que tenen zones diferents que s'ajunten en alguns punts del circuit tenen tendència a anar-se obrint i separant-se. Això passa quan els cotxes roden sobre la superfície, i poc a poc la pista va agafant una orientació i es va desplaçant.

Perquè la pista no s'obri i es separi, haurem d'introduir aquesta peça per sota de les proteccions laterals d'una de les rectes d'un dels costats del circuit ajuntant amb una altra de les rectes de l'altre costat del circuit, que passi prop d'ella. D'aquesta manera la peça no permetrà que les dues parts del circuit es vagin obrint impedint així que el circuit es deformi.


****E****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
KY pinyons de servo de direcció per a MiniZ MR03
KY pinyons de servo de direcció per a MiniZ MR03