TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Plaqueta de carboni de GL Racing X [GLA-014-R]

Plaqueta de carboni de GL Racing X

Plaqueta de carboni de GL Racing X [GLA-014-R]

Ref: GLA-014-R

4.62€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 12 h. 45m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Tapa opcional per a caixa de diferencial posterior. Realitzada en fibra de carboni, aquesta placa de fibra també anomenada "X" és vàlida per al tren posterior del xassís GLA de GL Racing.

Aquesta peça muntada en el tren posterior del xassís en substitució de la tapa "X" original (realitzada en composite), ens ofereix una major rigidesa al conjunt de la part posterior del xassís.

Per tant, la flexió de la part posterior del xassís serà molt menor, o més rígida que quan fem servir la tapa original.

Així doncs, tapa posterior més rígida ens ajuda a que el cotxe sigui més estable en corbes d'alta velocitat, tot i que també hem de tenir en compte que l'excés de rigidesa en el tren posterior pot causar sobreviratge en el nostre xassís.


****54****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
GLA Molls opcionals curts davanters
GLA Molls opcionals curts davanters
Fabricants