TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Plastidip Efecte Acabat Brillant Metall Or (3Kg / 3.78L) Sprayab[F9561011047]

Plastidip Efecte Acabat Brillant Metall Or (3Kg / 3.78L) Sprayab

Plastidip Efecte Acabat Brillant Metall Or (3Kg / 3.78L) Sprayab[F9561011047]

Ref: F9561011047

253.66€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 19 h. 11m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Pot de 3Kg o 3.78L, de pintura Plasti Dip, en color Efecte Brillantor Metall Or, a punt per polvoritzar (Sprayable).
Els & quot; Efectes & quot; Plasti Dip ens permeten obtenir diferents acabats i tons a les pintures Plasti Dip, pel que requereixen obligatòriament que la base sigui pintura Plasti Dip . No es pot utilitzar la gamma de & quot; efectes & quot; Plasti Dip sobre una superfície que no hagi estat recoberta anteriorment amb colors bàsics Plasti Dip. En aquest cas, el & quot; efecte Brillant metall or & quot; ens donarà, com el seu nom indica, un to metal·litzat daurat amb acabat brillant . Aquest producte ve ja es podrà polvoritzat (Sprayable), atès que ja conté el dissolvent necessari. La seva aplicació és tan fàcil com obrir el pot, barrejar bé el producte, abocar al dipòsit de la pistola que anem a utilitzar, i polvoritzar sobre la peça prèviament pintada amb algun color bàsic Plasti Dip. & Nbsp; La goma líquida protectora Plasti Dip s'utilitza per recobrir objectes i protegir-los de les inclemències del temps (aigua), de l'raigs UV, etc.

Un cop seca és roman flexible i completament inolora. És a prova d'aigua.

La goma líquida Plasti Dip forma una capa protectora de cautxú molt útil per segellar, esmorteir i emmarcar. S'utilitza també com a producte antilliscant. Especialment recomanat per al seu ús en interiors i exteriors ja que suporta temperatures extremes, des de -34ºC fins a 93ºC. També és resistent a àcids, alcalins, sals, olis, així com a moltíssims agents químics.

No conté silicona i un cop sec, es pot treure fàcilment, estirant-lo com si d'un vinil es tractés.

Especialment adherent a metalls, fusta, plàstics, vidre, teles, llana, pedres, fibres de vidre o de carboni, etc. Per augmentar la seva adherència podem utilitzar el producte d'imprimació especialment dissenyñat per la goma líquida Plasti Dip.


Utilització:

 • La superfície a protegir ha d'estar seca, neta, i lliure de substàncies que dificultin la seva adherència. Abans d'obrir el pot i polvoritzar el producte, agitar suaument. Hem de deixar-lo reposar uns minuts per evitar bombolles d'aire.
 • Haurem d'aplicar diverses capes de pintura bàsica Plasti Dip, deixant un temps mínim recomanat d'assecat d'uns 15 min. entre cada capa (aplicació a uns 20º de temperatura ambient), per a posteriorment polvoritzar les capes que vulguem d'aquest Efecte Metall Or Brillant Plasti Dip i modificar així el color inicial. A major nombre de capes que donem, obtindrem una major saturació de l'efecte.
 • Informació tècnica:


 • Estable a temperatures entre -34ºC i 93ºC.
 • Temperatura òptima d'aplicació, al voltant de 20ºC.
 • Temps mínim d'assecatge al contacte. 10 min. aprox.
 • Temps d'assecatge complet: 1 hora, depenent del gruix i del nombre de capes aplicades.
 • El fabricant recomana capes de 0.2mm de gruix, que requerirà més o menys 150 g de producte per m2.

  ********
 • Quan rebré la meva comanda?

  Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

  Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

  Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

  Quant em costarà l'enviament?

  No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

  Fabricants