TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Plastidip Goma protectora en Spray MARRO CAMO mat[0610098371663]

Plastidip Goma protectora en Spray MARRO CAMO mat

Plastidip Goma protectora en Spray MARRO CAMO mat[0610098371663]

Ref: 11216-6

17.68€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 16 h. 31m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Plasti Dip - Goma protectora resistent a l'aigua, en aquest cas, en format pot de spray de 400 ml, en color Marró cnem. Qual Aquest esprai de pintura Plasti Dip en color Negre Camo forma part de la gamma de colors "Camuflatge" (cnem), en la qual també s'inclouen el color beix cnem, el color negre cnem, i el color verd cnem. Aquests colors es poden combinar per crear trames de diferents tons de camuflatge, o bé utilitzar-los sols. Qual La pintura Plasti Dip s'utilitza per recobrir objectes i protegir-los de les inclemències del temps (aigua), de l'raigs UV, etc. qual Un cop seca roman flexible i completament inolora. És a prova d'aigua. Qual La goma líquida Plasti Dip és una capa protectora de cautxú molt útil per segellar, esmorteir i emmarcar. S'utilitza també com a producte antilliscant. Especialment recomanat per al seu ús en interiors i exteriors ja que suporta temperatures extremes, des de -34ºC fins a 93ºC. També és resistent a àcids, alcalins, sals, olis, així com a moltíssims agents químics. Qual No conté silicona i un cop sec, es pot treure fàcilment. Qual Especialment adherent a metalls, fusta , plàstics, vidre, teles, llana, pedres, fibres de vidre o de carboni, etc. Per augmentar la seva adherència podem utilitzar el producte d'imprimació especialment dissenyat per a la goma líquida Plasti Dip. Qual Utilització: Actualitat Universitària La superfície a protegir ha d'estar seca, neta, i lliure de substàncies que dificultin la seva adherència. Abans d'obrir el pot i polvoritzar el producte, agitar suaument. Hem de deixar-lo reposar uns minuts per evitar bombolles d'aire.
Haurem d'aplicar diverses capes de pintura, deixant un temps mínim recomanat d'assecat, d'uns 10 min. entre cada capa.
Informació tècnica: qual Estable a temperatures entre -34ºC i 93ºC.
Temperatura òptima d'aplicació, al voltant de 20ºC.
Temps mínim d'assecatge al contacte. 5 minuts. aprox.
Temps d'assecatge complet: 1 hora, depenent del gruix i del nombre de capes aplicades. a El fabricant recomana capes de 0.2mm de gruix, que requerirà més o menys 150 g de producte per m2.

****Q****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants