TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Plastidip Goma protectora en Spray VERD CAMO[075815112170]

Plastidip Goma protectora en Spray VERD CAMO

Plastidip Goma protectora en Spray VERD CAMO[075815112170]

Ref: 11217-6

17.68€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 44 h. 25m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Plasti Dip - Goma protectora resistent a l'aigua, en aquest cas, en format pot de spray de 400 ml, en color Verd cnem.

Aquest esprai de pintura Plasti Dip en color Verd Camo forma part de la gamma de colors & quot; Camuflatge & quot; (Cnem), en la qual tambén s'inclouen el color Veige cnem, el color Negre cnem, i el color Marrócnem. Aquests colors es poden combinar per crear trames de diferents tons de camuflatge, o bé utilitzar-los sols.

La pintura Plasti Dip s'utilitza per recobrir objectes i protegir-los de les inclemències del temps (aigua), de l'raigs UV, etc.

Un cop seca roman flexible i completament inolora. És a prova d'aigua.

La goma líquida Plasti Dip és una capa protectora de cautxú moltútil per segellar, esmorteir i emmarcar. S'utilitza tambén com a producte antilliscant. Especialment recomanat per al seu ús en interiors i exteriors ja que suporta temperatures extremes, des -34 & ordm; C fins 93 & ordm; C. Tambén és resistent aàcids, alcalins, sals, olis, aixíícom a moltíssims agents químics.

No conté silicona i un cop sec, es pot treure fàcilment.

Especialment adherent a metalls, fusta, plàstics, vidre, teles, llana, pedres, fibres de vidre o de carboni, etc. Per augmentar la seva adherència podem usar el producte de imprimacióespecialment dissenyñat per la goma líquida Plasti Dip.

Forma d'ús:

La superfície a protegir ha d'estar seca, neta, i lliure de substàncies que dificultin la seva adherència. Abans d'obrir el pot i polvoritzar el producte, agitar suaument. Hem de deixar-lo reposar uns minuts per evitar bombolles d'aire.
Haurem d'aplicar diverses capes de pintura, deixant un temps mínim recomanat d'assecat, d'uns 10 min. entre cada capa.

Informaciótécnica:

Estable a temperatures entre -34 & ordm; C i 93 & ordm; C.
Temperaturaóptima d'aplicaci ó, al voltant de 20 & ordm; C.
Temps mínim de assecat al contacte. 5 minuts. aprox.
Temps d'assecat complet: 1 hora, depenent del gruix i del número de capes aplicades.
El fabricant recomana capes de 0.2mm de gruix, de requeriràmes o menys 150 g de producte per m2.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants


16.38€