TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Plastidip Vinil líquid Spray Efecte Verd Metàl·lic[075815112439]

Plastidip Vinil líquid Spray Efecte Verd Metàl·licPlastidip Vinil líquid Spray Efecte Verd Metàl·lic

Plastidip Vinil líquid Spray Efecte Verd Metàl·lic[075815112439]

Ref: 11243-6

17.68€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 35 h. 20m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Pot de pintura en Spray (400ml) de plasti DIP en color Efecte Verd Metall (format USA).

Els pots de Pintura Plasti Dip denoinados "Efectes", tenen la mateixa composició i les mateixes característiques que els colors bàsics Plasti Dip, i estan pensats per aconseguir diferents tonalitats a polvoritzar sobre els colors bàsics de Plasti Dip.

Aquesta pintura s'utilitza per recobrir objectes i protegir-los de les inclemències del temps (aigua), de l'raigs UV, etc. Un cop sec roman flexible i completament inodor.

És a prova d'aigua.

Les pintures plàstiques DIP, un cop seques, es poden treure tirant d'elles, com si es tractés d'una fina pel·lícula adhesiva. No necessitem polir la peça ni utilitzar cap tipus de dissolvent per al despintat.

La goma líquida plasti DIP forma una capa protectora, de cautxú, molt útil per a segellar, esmorteir i emmarcar. S'utilitza també com a producte antilliscant. Especialment recomanat per al seu ús en interiors i exteriors ja que suporta temperatures extremes, des de -34ºC fins a 93ºC. També és resistent a àcids, alcalins, sals, olis, així com a moltíssims agents químics.

No conté silicona i un cop seca, es pot treure fàcilment.

Especialment adherent a metalls, fusta, plàstics, vidre, teles, llana, pedra, fibres de vidre o de carboni, etc. Per augmentar la seva adherència podem utilitzar el producte d'imprimació especialment dissenyat per a la goma líquida Plasti Dip.
Forma d'ús:

La superfície a protegir ha d'estar seca, neta, i lliure de substàncies que dificultin la seva adherència. Abans d'obrir el pot i aplicar el producte, agitar suaument i obrir. Hem de deixar-lo reposar uns minuts per evitar bombolles d'aire.

Podem aplicar la pintura plasti DIP utilitzant un pinzell o brotxa, també podem polvoritzar, i també podem treballar per immersió submergint la peça dins el pot de pintura.

Per a polvoritzar, podem utilitzar el pot de Spray de pintura Plasti Dip, o bé el pot de Pintur alíquida utilizándo el disolvemte plasti DIP per diluir la pintura.

Per aconseguir un bon acabat quan pintem per polvorització, hem de pintar a força de donar fines capes (de 4 a 6 capes de mitjana), deixant un temps mínim d'assecat entre capa i capa, d'uns 6-10 minuts.

En aquest cas de polvoritzar, recomanem la utilització de pistoles elèctriques (o també anomenades de turbina).

Informació tècnica de la pintura plasti DIP:

- Estable a temperatures entre -34ºC i 93ºC.
- Temperatura òptima d'aplicació, al voltant de 20ºC.
- Temps mínim d'assecatge al contacte. 5 minuts. aprox.
- Temps d'assecatge complet: 1 hora, depenent del gruix i del nombre de capes aplicades.
- El fabricant recomana capes de 0.2mm de gruix, que requeriran 150 g de producte per m2.


****B****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants