TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2 [500803A]

PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2

PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2 [500803A]

Ref: 500803

105.90€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 42 h. 24m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


PN Racing Electrònica Versió 2 (v2) per als Kyosho Mini-Z Racer MR03, compatible amb emissores Spektrum DSM2. també es pot utilitzar en altres xassís de la família Kyosho Mini-Z.

Aquesta nova versió de la placa electrònica (V2) present aalgunas novetats respecte a la versió anterior:

- Soluciona alguns problemes menors.
- Els contactes per poder soldar el + i el - són lleugerament més llargs.

Aquesta placa electrònica porta preinstal·lats als 2 + 2 PN racing MOSFET, que permeten muntar motors de fins a 32T. està recomanada per utilitzar 4x AAA bateries NiMH, i no està pensada per funcionar amb bateries tipus life o LiPo.

Disposa de connector de tres pins per a un tercer canal, no utilitzable per al dispositiu GYRO.

Informació Important: Consultar la pàgina del fabricant per conèixer exactament l'ordre de connexió dels cables del potenciòmetre de direcció i del motor de servo (cal utilitzar el potenciòmetre i el motor de servo originals de Kyosho, ja que no se subministren amb aquesta placa), a aquesta placa electrònica opcional.


****359****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.