TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

PN Racing Gatillo 4D per KoPropo EX1 EX2 EX6 EX10 [500902K]

PN Racing Gatillo 4D per KoPropo EX1 EX2 EX6 EX10

PN Racing Gatillo 4D per KoPropo EX1 EX2 EX6 EX10 [500902K]

Ref: 500902K

57.54€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 54m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Gallet opcional 4D completament ajustable, realitzat en alumini, en color negre, fabricat per PN Racing, per a les emissores KO Propo EX1 KIY (empunyadura normal / expert), EX2, EX10 Eurus i EX10 Helios, i la Kyosho EX6.

- Inclou lleves d'alumini ergonòmiques, sobredimensionades (respecte al model anterior) per facilitar la reacció davant la més mínima pressió exercida pel nostre dit.

- La lleva de l'accelerador disposa d'una ranura central per ajudar-nos a posicionar correctament la punta del dit, de manera intuïtiva.

- Tant la lleva d'accelerador com la lleva de fre, porten ròtules que permeten variar la seva orientació (3 graus d'ajust), alhora que trasncurren sobre petits eixos que permeten modificar la seva alçada i posició.

- La lleva de fre es pot orientar de forma lateral, per facilitar el lliscament de la punta del dit en el moment en què accionem el fre.

- Aquest gallet ofereix un total de 9 ajustos possibles. Posicionament precís de les lleves de gas i fre per a un control perfecte de la cadena TH.

- Immediatament després d'instal·lar aquest gallet opcional, hem de realitzar un calibratge de potenciòmetres (adjust VR) en la nostra emissora.

- Aquesta peça opcional és molt interessant per als usuaris de les emissores EX-10 Helios o EX-10 Eurus de KO Propo, ja que ambdues emissores estan ja fora de mercat (ja no estan en producció) per la qual cosa ja no hi ha recanvis disponibles per a elles. En cas de trencament de gallet, aquesta peça opcional en alumini pot suposar una solució definitiva.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.