TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

PR Racing SC201 Suport eixos suspensió davantera (66G) (+ 5mm 7)[4713648129229]

PR Racing SC201 Suport eixos suspensió davantera (66G) (+ 5mm 7)

PR Racing SC201 Suport eixos suspensió davantera (66G) (+ 5mm 7)[4713648129229]

Ref: 66480536

32.98€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 69 h. 49m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Suport per als eixos de suspensió davantera, opcional, fabricat per PR Racing, vàlid per al model SC-201. Aquest suport està fabricat en metall per la qual cosa el seu pes és de 66G (s'utilitza com a llast per al tren davanter). A més dels 7grados de Kickup davanter (inclinació dels trapezis inferiors), aquest suport de suspensió incrementa la distància entre eixos del xassís en 5mm.

És a dir, a més de ser un suport molt més robust que l'original, aquesta peça ens serveix com a llast del tren davanter en el cas que necessitem més gir i més tracció al davant, ia més ens fa guanyar 5 mm de distància entre eixos, i ens inclina la suspensió davantera 7 graus.

En què afecta el Kick-Up davanter del nostre xassís?

El antihundimiento o Kick-Up davanter s'utilitza per ajustar la quantitat de transferència de pes cap al tren davanter que es produeix en les desacceleracions i en les frenades.

A major angle de Kick-Up es produirà un major enfonsament del xassís en la seva part davantera, en les frenades oa les desacceleracions. Tindrem menys direcció al cotxe per la qual cosa serà més fàcil de conduir, menys nerviós. Se sol utilitzar en circuits molt sots.


****201****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants


19.50€