TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Receptor GL Racing Connectors JST 1.5mm [AC002-K]

Receptor GL Racing Connectors JST 1.5mm

Receptor GL Racing Connectors JST 1.5mm [AC002-K]

Ref: AC002-K

1.89€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 8 h. 20m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt format per tres connectors femella del tipus JST de 1.5mm i per una funda de 10cm termoretràctil transparent.

Aquests tres connectors estan pensats per als xassís a escala 1/28. En aquests xassís, Atomic BZ, AMZ, AMR, Ground Zero SZ, i GL Racing GLA, l'espai és molt important, de manera que en el cas que utilitzeu el vostre propi receptor, és convenient substituir el connector estàndard dels receptors convencionals, per aquests molt més petits del tipus JST.

ATENCI ó:

En el cas de no disposar d'un soldador apropiat ni dels coneixements necessaris de soldadura, millor no fer aquest tipus d'operacions o de proposar-les tècnics qualificats.

Un cop haguem substituït els connectors estàndard del receptor que anem a utilitzar, pels connectors tipus JST d'aquest set, podem o bé retallar la caixa original del receptor per donar espai a aquests petits connectors, o bé utilitzar el receptor sense caixa , i utilitzar en el seu lloc la funda termoretràctil per protegir el circuit electrònic del receptor.

Els micro variadors electrònics per als cotxes a escala 1/28, igual que els micro servos que utilitzen aquests xassís, ja treballen directament amb connectors JST.


****53****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
GL Racing Cables JST 1.5 Per adaptacions
GL Racing Cables JST 1.5 Per adaptacions
Fabricants