TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Receptor KOPropo Dual KR-415FHD (4Ch 4.8v a 7,4v) [4945984210099]

Receptor KOPropo Dual KR-415FHD (4Ch 4.8v a 7,4v)

Receptor KOPropo Dual KR-415FHD (4Ch 4.8v a 7,4v) [4945984210099]

Ref: 21009

167.90€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 45m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Receptor d'alta gamma, fabricat a Japó per KO Propo, en sistema FHSS , 2.4GHz de 4 canals . Aquest receptor de petites dimensions disposa d'una antena coaxial que haurem de protegir dins d'una funda vertical (canya) de protecció i és compatible amb totes les emissores d'aquest fabricant que utilitzen la freqüència FHSS. A més, aquest receptor disposa de Mode HCS.

Especificacions:

- Dimensions caixa receptor: 30x23x12.8mm
- Pes: 8.0g
- Voltatge de funcionament: 4.8v - 74v
- Antena Dual FHSS. DDS Compatible.
- Canals: 4 (Tots compatibles amb la manera HCS)
- Antena exterior: coaxial
- Pins de contacte daurats

¿Quines són les característiques principals del receptor KR-415FHD?

Aquest receptor està enfocat al món de la competició. La seva elevada velocitat de resposta així com la seva major abast (comparat amb altres receptors del mateix fabricant) són dues de les seves característiques principals, de les més preuades pels pilots professionals.

Sense cap dubte, la seva característica més destacable, i diferencial, és el fet que el KR-415FHD disposa en el seu interior de dos micro-receptors que capten el senyal codificat i la processen a la vegada, en paral·lel (d'aquí ve el de Dual). Un dels receptors treballa amb l'antena coaxial visible, i l'altre disposa d'una antena interna. Així doncs, a més de disposar d'una elevada velocitat de resposta i del màxim rang d'abast, el KR-415FHD disposa d'una fiabilitat molt superior a la dels seus antecessors.

Finalment, cal destacar un detall molt útil. La mateixa caixa del receptor disposa d'un orifici a mida perquè puguem subjectar la funda (canya) protectora de l'antena coaxial exterior. Com veieu, totes aquestes característiques fan que el receptor KR-415FHD s'hagi convertit en un integrant clau en els equips dels pilots més exigents.

¿Què és el Mode HCS i com podem activar-lo en aquest receptor?

KO Propo ha desenvolupat un nou sistema de comunicació entre el receptor i el servo amb l'objectiu que la velocitat de transmissió del senyal comprimida entre tots dos sigui, si cap, més ràpida encara.
Aquest sistema es diu HCS i el podem activar en qualsevol dels 4 canals disponibles en aquest receptor mitjançant un dispositiu, el Selector de Mode HCS (16031) que es ven per separat.

El servo digital que connectem a qualsevol dels 4 canals d'aquest receptor reconeixerà de forma automàtica la manera que estigui activat en aquell moment Normal / HCS (per defecte el receptor treballa en mode normal). Raó per la qual no cal activar res al servo. És important destacar que la manera HCS només és reconegut pels servos d'última generació fabricats per KO Propo, models: RSx3 PowerHC, RSX3 ResponseHC, RSX3 Power, RSX3 Response, BSx3 One10 Grasper i RSx3-12

¿En quines categories dins el RC recomanem aquest receptor?

Un cop vistes les seves especificacions i donades les excel·lents prestacions del receptor KR-415FHD, aquesta clar que aquest producte s'orienta al món de l'alta competició. Per tant, recomanem aquest receptor per categories com: 1 / 8TT Nitro / EP, 1/10 Touring EP / GP, 1/10 F1 EP, 1/12 EP, Pro10 EP, 1/8 GP, 1/5 GP i 1 / 5TT GP.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.