TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

rp_manager | etiquetes per a les bateries AAA [rp001]

rp_manager | etiquetes per a les bateries AAA

rp_manager | etiquetes per a les bateries AAA [rp001]

Ref: rp001

1.21€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 16 h. 15m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Full de 4 etiquetes adhesives pre-tallades per utilitzar en el procés d'identificació de les bateries tipus AAA que utilitzarem al dispositiu rp_manager.

Cadascuna d'aquestes etiquetes disposa d'un codi identificatiu i d'un espai perquè puguem introduir un nombre, un color o un símbol que utilitzarem per agrupar les bateries segons ens indiqui el programari del rp_manager un cop hagi analitzat totes les bateries que disposem.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho Mini Z Chassis Buggy MB010VE 2.0 xassís sol
Kyosho Mini Z Chassis Buggy MB010VE 2.0 xassís sol