TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Short Course PR Racing SC-201 Armadura F / R d'alumini [4713648123005]

Short Course PR Racing SC-201 Armadura F / R d'alumini

Short Course PR Racing SC-201 Armadura F / R d'alumini [4713648123005]

Ref: 66400486

19.60€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 14 h. 33m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original del "hanger" o armadura del darrere, realitzada en alumini i CNC, vàlid per al xassís SC201 de PR-Racing.

Aquesta peça és idèntica a l'original muntada en el xassís SC201 de PR-Racing.

Exactament aquesta peça va muntada en posició FR (Front Rear), i s'encarrega de subjectar els eixos de suspensió inferiors del tren posterior del xassís SC-201. Al tren posterior, per subjectar els dos eixos de suspensió, un a cada costat, trobarem dues peces similars a aquesta. Una va en la posició F / R (darrere avançada) I l'altra, ref. 66480086 va en la posició R / R (Del darrere retardada).

¿Quina és l'avantatge d'aquesta peça d'alumini en el xassís SC201 de PR-Racing?

La primera gran avantatge d'aquesta peça és la robustesa. A l'estar fabricada en alumini aquesta peça ens ofereix moltíssima robustesa. Els llargs trapezis del darrere dels xassís Short Course fan molta força, molt "efecte palanca", de manera que qualsevol cop directe sobre les rodes del darrere o un mal aterratge, la sacsejada que es produeix es transmet directament a aquest suport a través dels eixos de suspensió.

Per tant, es tracta d'una peça de metall, bé subjectada al xassís, serà molt difícil que els eixos de suspensió surtin del seu allotjament.

Es tracta d'un cotxe de competició, en versió Kit per muntar, la robustesa és tan o més important com la lleugeresa, raó per la qual PR Racing ha optat per incloure aquesta peça F / R, i també la R / R en alumini d'alta qualitat.


****478****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants