TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Short Course PR Racing SC-201 Kit de parachoques davanter [4713648126266]

Short Course PR Racing SC-201 Kit de parachoques davanter

Short Course PR Racing SC-201 Kit de parachoques davanter [4713648126266]

Ref: 69400046

9.23€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 14 h. 3m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de les dues peces de plàstic que formen part del Bumper davanter del xassís SC201 de PR-Racing.

Aquestes dues peces reemplacen les originals i són exactament iguals a les que se subministren en el kit original.

Importància del bumper davanter en el xassís SC201 de PR-Racing

En la categoria de Short Course 1/10, ja sigui en cotxes a tracció posterior (2WD) com en cotxes a tracció a les 4 rodes (4WD) els xassís que s'utilitzen van completament carrossats, i les rodes queden protegides en l'interior de la carrosseria. Per aquesta raó en la categoria Short Course pot haver contacte entre cotxes en pista.

Per evitar que aquests contactes no danyin la mecànica del nostre xassís, utilitzem proteccions tant laterals, com en la part posterior i en la part davantera del xassís.

Així doncs el bumper davanter ens ajudarà a protegir el sistema de direcció i de suspensió de la part davantera del nostre SC, tant d'impactes contra altres participants, com de cops i impactes contra el circuit, en el cas de sortir-nos del traçat o de realitzar mals aterratges en els salts.

El bumper davanter del xassís SC-201 està compost bàsicament per dues peces, d'una banda el propi para-xocs o para-xocs, i d'altra banda la peça de plàstic que actua com una molla sobre la qual va muntat el bumper o para-xocs.

Entre la peça que subjecta el para-xocs, que permet que aquest tingui cert moviment sense trencar-se, i el material resistent però flexible amb el qual estan fabricades les dues parts, eviten que els cops frontals soferts pel xassís tinguin conseqüències greus.


****478****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants