TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Short Course PR Racing SC-201 Piñón d'alumini de 28T [4713648125627]

Short Course PR Racing SC-201 Piñón d'alumini de 28T

Short Course PR Racing SC-201 Piñón d'alumini de 28T [4713648125627]

Ref: 66480010

11.79€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 13 h. 22m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Piñón intermedi dde 28T, opcional, realitzat en alumini, per a la transmissió del xassís SC201 de PR-Racing.

Aquest pinyó opcional està realitzat en alumini, mentre que l'original que s'inclou en el kit del xassís SC201 és de plàstic endurit.

Heu de tenir en compte que quan munteu el xassís amb la transmissió en posició MM (medium Motor o center Motor), la caixa de transmissió munta dos pinyons com aquest. en canvi, si munteu la transmissió RM (Rear Motor) a l'interior de la caixa de transmissió només utilitzarem un d'aquests pinyons.

¿Quan hem de muntar aquest pinyó opcional en alumini?

Evidentment podem muntar des d'un principi, és a dir, adquirir quan comprem el xassís i muntar-ja d'entrada ,, tot i que també podem muntar en el cas que tinguem algun trencament o problema a la nostra caixa de transmissió, i decidim substituir el pió original per aquest més reforçat.

El més habitual és muntar el cotxe amb tot el material original, el SC-201 de PR Racing ja ve molt opcionado de sèrie, ia més és un xassís molt robust.

En cas de patir algun trencament inexplicable dins de la caixa de transmissió, un cop haguem de canviar aquest pinyó en concret, i amb l'objectiu de reforçar al màxim la transmissió del nostre SC, podem muntar aquest pinyó opcional.

Dependrà també de l'ús que li doneu al xassís. Els que ho utilitzeu per competir és més probable que preferiu enrobustir al màxim la vostra màquina enfront dels que no "forçau" tant la mecànica per que no utilitzeu el xassís SC201 per fer carreres de forma regular.

¿Peces que actuen com fusibles?

És important que tingueu present que moltes de les peces que componen els cotxes RC actuen com fusibles. Quan trenquem una peça i la substituïm per l'opcional, més reforçada, hem de preveure que possiblement la propera vegada, quan tornem a tenir un cop o impacte similar, o si anem amb excés de potència en el nostre xassís, trencarem una peça diferent tot i relacionada amb la substituïda. En haver substituït la peça per una més resistent, aquesta aguantarà més que ho feia l'original de plàstic, però llavors les que té al voltant rebran molt més gran estrès que el que rebien abans. En aquest cas, la corona original de 28T de plàstic, és la típica peça que actua com a fusible.


****444****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants