TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Short Course PR Racing SC-201 Trapezis davanter / del darrere [4713648120080]

Short Course PR Racing SC-201 Trapezis davanter / del darrere

Short Course PR Racing SC-201 Trapezis davanter / del darrere [4713648120080]

Ref: 67400036

12.57€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 12 h. 48m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original dels trapezis davanters i posteriors per al xassís SC201 de PR Racing.
Aquest kit es compon d'un trapezi davanter i d'un trapezi darrere. Tots dos trapezis es poden muntar tant en el costat dret com en l'esquerre.

Els trapezis inclosos en aquest kit són idèntics als subministrats originalment en el kit de muntatge del xassís SC201.

Per tant, aquest és un dels recanvis que qualificaríem com a imprescindible. Els trapezis davanters o darreres són una de les peces que podem trencar, quan el xassís pateixi impactes forts o cops.

Amb aquest kit de peces podrem reemplaçar un dels paliers davanters, el dret o l'esquerre, i un dels paliers del darrere, el davanter o el darrere.

Portant aquest kit de recanvis a la maleta ens assegurarem que el trencament d'un dels trapezis davanters o darreres no ens impedeixi continuar competint.


****458****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants