TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Short Course PR Racing SC-201 Xassís Alumini[4713648126310]

Short Course PR Racing SC-201 Xassís Alumini

Short Course PR Racing SC-201 Xassís Alumini[4713648126310]

Ref: 69400086

70.56€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 22 h. 33m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original del xassís principal realitzat en alumini, per al model Short Course xassís SC201 de PR Racing.

Aquesta peça, realitzada en alumini 7075, és exactament igual que l'original inclosa en el kit del chais SC201, per la qual cosa l'utilitzarem com a peça de recanvi.

¿Què precaucions hem de tenir amb aquest xassís d'alumini per al model SC201?

Sobre aquest xassís d'alumini va muntada tota la transmissió, suspensió, i electrònica del cotxe. El xassís d'alumini dóna molta rigidesa a tot el conjunt, alhora que protegeix tots els components que porta muntats.

La causa més habitual que ens obligarà a canviar el xassís, és a dir, a reemplaçar-lo per un de recanvi, és que el xassís original estigui doblat.

Per tant hem d'assegurar, quan fem el manteniment del nostre xassís de competició, que el xassís estigui en perfectes condicions, pla. Un xassís doblat afectarà negativament al treball de les suspensions, i afavorirà que el comportament del cotxe no sigui l'apropiat.

Generalment, un xassís d'aquestes característiques es doblega a causa de forts impactes directes. Per tant, molta atenció als salts descontrolats amb el nostre Short Course.


****6****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants