TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

SkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) Individual [SK-100113-02]

SkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) IndividualSkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) IndividualSkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) IndividualSkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) IndividualSkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) IndividualSkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) Individual

SkyRc Cargador NiMh / NiCd NC2600 (AA / AAA) Individual [SK-100113-02]

Ref: SK-100113-02

77.44€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 25 h. 33m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Carregador de bateries del tipus NiMh i NiCd, amb múltipples funcions i de càrrega individual. Pot carregar fins a 4 bateries alhora.

El carregador disposa de 4 ranures per a bateries del tipus AA o del tipus AAA, de manera que podrem realitzar càrregues simultànies de bateries AA i AAA. A causa de la diferent capacitat entre elements AA i AAA, podrem ajustar la ràtio de càrrega per a cada tipus d'element.

Disposa de funcions de CÀRREGA, DESCÀRREGA, REFRESCAR (refresh), analitzar, RODATGE (bateries noves), CICLES, amb una pantalla LCD retroiluminada i individualitzada per a cada un dels 4 elements.

També disposa d'un suport integrat a la part posterior de caixa per elevar el carregador. D'aquesta manera ajuda a la seva refrigeració i facilita la visualització de les dades a la pantalla LCD.

El NC2600 inclou una sortida USB de 5V. i 2.1A en la qual podrem carregar els nostres dispositius que utilitzin aquest tipus de connexió.

Podrem accedir a l'ajust de totes les funcions d'aquest carregador, així com a la visualització dels resultats de totes les maniobres que realitzem, des de qualsevol smartphone o tablet, utilitzant la connexió BLUETOOTH inclosa en el carregador, i l'APP disponible per a sistemes ANDROID i IOS.

 


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Emisora Kyosho Perfex KT-18 2.4G negra
Emisora Kyosho Perfex KT-18 2.4G negra