TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades) [GZ-015]

Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)

Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades) [GZ-015]

Ref: GZ-015

2.42€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 0 h. 50m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Descripció:
Llantes per a cotxes de slot GrupoZ o 01:24 de 21mm de diàmetre exterior i eix de 3 mm, per utilitzar pneumàtics d'amplada 13mm.
La superfície de la llanda ha estat manipulada amb unes ranures per millorar l'encolat ja sigui d'escumes o gomes.
Recomanem que aquestes llantes siguis usades amb la Referència GZ-016 que són els eixos rectificats de 3 mm.
Els eixos i llantes han estat produïts perquè encaixin a la perfecció.

Les llandes per la seva part interior ha estat dissenyades perquè es pugui muntar un tapaboques realitzat amb una llanda de Miniz retallada, d'aquesta manera donar un millor aspecte al conjunt.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.