TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Soldador de plàstic líquid (Òrgans de reparació) [816491000012]

Soldador de plàstic líquid (Òrgans de reparació)

Soldador de plàstic líquid (Òrgans de reparació) [816491000012]

Ref: BD1504-1

25.77€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 142 h. 25m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Soldador de Plàstic líquid, amb activador, especialment recomanat per a reparar les carrosseries de plàstic ABS dels nostres Mini-Z, i altres peces de plàstic.

Es subministra un bolígraf aplicador que al seu torn inclou un LED de llum ultraviolada (UV). El sistema de soldadura plàstica de Bondic funciona on altres tipus de coles fracassen. Aquest plàstic líquid només endureix quan tu ho desitges, utilitzant per a això l'activador de llum UV. D'aquesta manera tindrem temps d'assegurar-nos que cobrim amb soldadura plàstica tota la zona que necessitem reparar o omplir, i de "modelar" les restes de producte un cop ja estiguin sobre la superfície desitjada. És en aquest moment quan il·luminarem les restes d'aquesta soldadura plàstica amb la llum UV perquè aquesta s'assequi de manera instantània i quedi completament endurida. Immediatament després d'endurir podrem polir la peça per treure l'excés de cola, en el cas que sigui necessari.

A més del plàstic, la soldadura plàstica Bondic s'adhereix perfectament sobre moltíssimes superfícies, incloses la fusta o metall.

No es tracta de cola. Bondic és la primera soldadura plàstica líquida.

Per aconseguir una millor soldadura:

- Adhereix millor sobre superfícies rugoses amb relleus o talls o forats.
- Només s'endureix i solidifica en contacte amb la llum ultraviolada.
- Treballa millor si s'expandeix en forma de línies de 1-1.5mm de gruix.
- Millora el rendiment quan la superfície està neta i lliure de greix.
- No conté dissolvent, raó per la qual no s'endureix i s'asseca per si sol.
- Hem d'utilitzar la soldadura plàstica líquida sota els principis de la soldadura, i no com si es tractés d'una cola.

Un cop aplicat el plàstic líquid Bondic, hem d'enfocar el LED UV subministrat sobre tota la superfície de producte de soldadura. En 4 segons d'exposició a la llum UV quedarà completament endurit.

Un cop endurida, la soldadura plàstica Bondic resisteix la calor així com contacte amb aigua, així com el contacte amb àcids.

Un cop endurida, la soldadura plàstica Bondic pot ser polida, polida o pintada, per la qual cosa és especialment indicada per reparar i recompondre superfícies trencades.


****49****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.