TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u) [SPR042-SWM]

Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u)Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u)Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u)

Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u) [SPR042-SWM]

Ref: SPR042-SWM

9.30€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 13 h. 21m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Descripció:
Discos per setup realitzats en alumini anodozado blau.
Aquests discos es col·loquen a manera de rodes i ens permeten una major precisió en ajustar camber Casters i posició dels pneumàtics en el nostre xassís.
Spec-R també fabrica les femelles necessàries per usar amb aquests discos.
Aquest tipus de roda és per usar amb els 1.10 Mini Touring.


****438****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.