TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Suport per encolar pneumàtics inclou pinzell [TL-007-BST]

Suport per encolar pneumàtics inclou pinzell

Suport per encolar pneumàtics inclou pinzell [TL-007-BST]

Ref: TL-007-BST

42.81€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 12 h. 49m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Bancada o suport d'alumini en color blau, per a encolar de forma neta i fàcil els pneumàtics per Mini-Z sobre la llanta de plàstic.


És una eina molt indicada sobretot quan treballem amb rodes de goma amb silicona per competir sobre moqueta (carpet). En aquest cas s'utilitza una cua o cola molt líquid, de manera que si l'operació d'encolat no es realitza amb precaució, sol acabar en desastre.


Amb aquesta eina podreu treballar sense tacar les mans, i sense abocar més cua de la necessària.


Què inclou aquest kit per enganxar pneumàtics?


a part de la placa d'alumini en color negre que serveix de base, i de la peça mecanitzada en alumini en la qual podrem subjectar la llanta (i dels cargols per unir tots dos), el kit inclou un estri en forma de pinzell de punta de tefló que utilitzarem per transferir la cola o cua a la llanda /pneumàtic.


****125****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.