TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)[SZ-KITESC]

SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)

SZ Chassis Kit with ESC (No servo, no motor)[SZ-KITESC]

Ref: SZ-KITESC

239.58€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 25 h. 7m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Xassís de competicióómodel SZ, a escala 1/28, amb traccióa les 4 rodes, fabricat per Ground Zero en colóamb Atomic Racing. Aquest kit per muntar inclou variador electrónic.
& Nbsp;

¿Quines són les principals característiques d'aquest xassís?

Aquest xassís conté elements realitzats en fibra de carboni, alumini i plàstic compòsit. La transmissióa les 4 rodes es realitza mitjançant eix central de transmissi ó.

El xassís SZ utilitza un diferencial a boles ubicat al xassís en una posiciómolt baixa, aconseguint el centre de gravetat més baix d'entre tots els xassís AWD del mercat. El diferencial és l'element amb major efecte giroscópic quan el cotxe estàen moviment.

L'eix de transmissióno estàperfectament centrat en el xassís, sinó que es posiciona a 1.5mm cap al costat dret, fet que permet moure el motor (un dels elements més pesats del xassís) cap al centre del xassís. El resultat és un xassís amb una gran estabilitat i una rapidíavenc velocitat de pas per corba.

Els gots de la transmissiócentral estàn fabricats en Delrin, que és un material flexible i ofereix una molt bona absorcióódels impactes, el que protegeix a altres components quan es produeixen cops.

Com no, el xassís disposa d'muchíSimos ajustos que a més podrem realitzar de forma moltàgil. Modificació dels paràmetres de, per exemple, el Roll center, l'Anti-Squat del darrere, el Pro-Squat, elàangle de Camber (caídóna).

Les caixes de diferencial estàn completament segellades per impedir l'entrada de pols o de restes de goma (imprescindible quan s'utilitza RCP Tracks). Les restes de goma o brutícia afecten negativament els diferencials, impedint que treballin de forma suau.

Per a procedir a l'ajust de la duresa dels diferencials, les caixes de transmissiódisposen d'un petitño orifici que ens facilita aquesta operacióaccedint fàcilment al diferencial.

Pel que fa alàangle Camber (caídóna), podrem ajustar tant el del tren davanter com el del tren posterior (en el cas del tren davanter, haurem de canviar el trapezi superior)
Per l'ajust delàangle Caster davanter (augmenta la velocitat de pas per corba i l'estabilitat en el moment d'accelerar) tambén haurem d'utilitzar el trapezi superior davanter opcional.

Modificant l'ancoratge del tirant superior del darrere podrem modificar el Roll Center asícom la Guany de Camber (caídóna progressiva).

El sistema de transmissióen el qual s'utilitza un eix segmentat i la caixa de transmissióflotant és de gran ajuda per minimitzar l'efecte & quot; Torque Twist & quot; que genera el propi eix de transmissióen girar.

Hi ha disponibles amortidors de llarg recorregut, opcionals, recomanats per a pistes de baixa tracci ó.

¿Que elements són necessaris i no vénen inclosos en aquest kit?

Aquest kit de xassís SZ es subministra completament desmuntat. El xassís estàcomplet a nivell mecànic, i només inclou, com a element electrónic, el micro variador per a motors VE (compatible Hobbywing). Per tant, per completar el muntatge i per poder utilitzar el xassís, necessitarem:

- Un motor brushless (VE) per Mini-Z. Qualsevol motor de tota la gamma disponible per als Kyosho Mini-Z VE, fabricats per Atomic, per PN Racing o per GL Racing, són vàlids per a aquest xassís.

- Servo de direcci ó. Recomanat el model amb ref. BZ-UP017.
- Batería LiPo, de 7.4V, 2S, 360mAh. Recomanem el model amb ref.AMZ020-360.
- Cable per a càrrega de bateriaía. Model ref. AMZ021
- Carrocería per Mini-Z (1/28) de 98mm de distància entre eixos.
- Conjunt de llantes per xassís AWD amb el Offset idóneo per a la carrocería que utilitzem.
- Emissora de 2ch amb receptor de petitñas dimensions.
& Nbsp;

En el cas que vulguem utilitzar una emissora amb freqüència 2.4GHz ASF (la que utilitzen els Kyosho Mini-Z de 2.4GHz), recomanem utilitzar el microreceptor de freqüència ASF fabricat per GoGoLap amb ref. GP0003P.

Per programar les funcions del variador electrónic, recomanem utilitzar la targeta programadora amb referència AMZ-OPC.


& Nbsp;


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv
Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv
Fabricants