TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge) [4950344574056]

Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge)

Tamiya Dancing Rider T3-01 Chasis (kit de muntatge) [4950344574056]

Ref: 57405

108.83€
Quantitat:


Atención!

Este artículo se ofrece bajo pedido
El plazo de entrega suele ser de 5 días

Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 18m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Trike (tricicle) a escala 1/10 en format kit (xassís per muntar) fabricat per Tamiya.


Rep el nom de Tamiya Dancing Riderâ& euro; & OElig ; pel fet que tot el conjunt davanter d'aquest trike bascula cap als costats, deixant només la part del tren tarsero assentada sobre la pista.


El seu dissenyño s'inspira en el de les petitesñas motos tipus scooter que s'utilitzen en les ciutats Japoneses per al repartiment de productes i missatgeriaía. És per això que es poden realitzar infinites decoracions inspirades o no en la realitat.


Aquest vehícul de tres rodes pensat per la diversitatón és realment espectacular en el moment de prendre les corbes. A part del xassís de plàstic que haurem de muntar, el kit inclou la carrocería de policarbonat, per pintar. Aquesta carrocería ha estat dissenyatñada per l'artista Japóés Atsushi Arino. Modelada en lleuger policarbonat, ofereix una bona proteccióal xassís i li confereix un gran realisme. A més s'inclou la figura del pilot, tambén per decorar.


El model de xassís d'aquest trike, denominat técnicamente com T3-01â& euro; & OElig; té la característica que treballa amb tres rodes, dues de les quals, les del darrere són motrius.


El xassís ja que es compon de dues seccions principals unides a la part central del veuícul.


la part davantera del xassís és la que inclou l'equip RC i la bateriaía, mentre que la part posterior és la que conté la transmissi & oacute ; i el motor.


Situat a la part posterior de la part davantera del xassís, trobarem el servo de adre ó, que en aquest cas actua sobre la part del darrere del xassís. Mitjançant el mecanisme de adre ó, aquest moviment del servo aplicat a la part posterior del xassís fa que tota la part davantera s'inclini cap al costat en què anem a prendre la corba.


Aquest mecanisme de gir inclou uns braços laterals que tambén es mouen per ajudar a aixecar el trike en cas de bolcada.


La roda davantera disposa d'una forquilla telescópica amb moll allotjat a l'interior, mentre que la suspensiódel darrere treballa amb lleves que accionen accionen el moll helicoïdal incorporat per esmorteir la part posterior.


el tren posterior inclou un diferencial d'engranatges.


Especificacions:


- Longitud: 260mm
- Amplada: 135 mm
- Alçada: 175mm
- Distància entre eixos: 196mm
- Banda de rodament del darrere: 91mm
- Neumàtics (amplada / diàmetre) 21 / 61mm (davanter), 25 / 59mm (darrere)
- Xassís Monocasc
R n- traccióa les rodes del darrere
- Diferencial d'engranatges planetaris
- Suspensióódavantera: forquilla telescópica
- Suspensióódel darrere: sistema de lleves
- Ràtio de transmissió10.7: 1
- Requereix variador electrónic (no inclòs)
- Motor d'escombretes Type 370 inclòs.


Caràcterístiques destacades:


- El moll intern en la forquilla de suspensiódavantera ajuda a mantenir l'estabilitat fins i tot a velocitat lenta. La reproduccióde ??la forquilla li dóna molt realisme al vehícul.
- A la part superior del tren davanter hi ha una estructura disposada per subjectar una parella de llums LED de 5mm (No inclosos).
- o bé farem servir un pack de bateriaías tipus 4x AA R6 / UM3, o bé la bateriaía Tamiya LF1100 de 6.6v Racing pack. En funciódel variador i del motor que montéis, podéis utilitzar una bateriaía de LiPo a 7.4V (2S) de dimensions reduïdes)
- Bumpers laterals (en forma de triàangle) per protegir la carrocería de policarbonat en cas de bolcada.
- S'inclou una safata especial per subjectar el trasnponder comptavoltes (no inclòs) en cas que vulguem cronometrar voltes en circuit.
- Inclou una base de treball que podrem utilitzar durant el muntatge del xassís i posteriorment, quan vulguem mantenir el Trike dret.


Material necessari no inclòs en aquest kit:


- Emissora RC amb receptor, de 2 canals.
- Servo de direcciómidaño estàndard
- Variador electrónic per a motor de escombretes
- Batería NiMh (4.8v) / Life (6.6v)********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants