TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Tamiya TB03 Caja de diferencial 39T [SPR009-TB]

Tamiya TB03 Caja de diferencial 39TTamiya TB03 Caja de diferencial 39T

Tamiya TB03 Caja de diferencial 39T [SPR009-TB]

Ref: SPR009-TB

20.70€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 17 h. 33m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Tamiya TB03 Caja de diferencial
The Gear Diff. made by light weight plastic housing, nylon gear and Anodized joints. Full set weight at 26gr only in compact size and also it can be reduce as similar as original Ball Differential. This is last longer and no need to repair often which provides and enlarges the car much powerful. Most important It keeps unchanged during the race. Simply change the viscosity of the diff. grease to change the handling characteristics. Compatible for Tamiya TB-03 Fit for front and rear.

****465****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants