TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

TRPScale Cables de Servo flexibles fper Miniz 3 colors 20cm apro[TRP115]

TRPScale Cables de Servo flexibles fper Miniz 3 colors 20cm apro

TRPScale Cables de Servo flexibles fper Miniz 3 colors 20cm apro[TRP115]

Ref: CBCC1070G

2.52€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 166 h. 2m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt de tres cables d'uns 20cms aprox. molt flexibles, pensats per reparar o substituir els cables originals del potenciòmetre de direcció dels Kyosho Mini-Z.

Aquests tres cables de colors són més flexibles que els muntats originalment en el sistema de direcció de tots els vehicles de la gamma Mini-Z, ia més tenen la longitud suficient per poder-los instal·lar tant en un Mini-Z Overland o Mini Z Monster, com en els Mini-Z F1 i Mini-Z Buggy, i per descomptat en els Mini-Z Racer 2WD i AWD.


****342****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho Miniz F1 aleró posterior Ferrari 248 F1 Nº5
Kyosho Miniz F1 aleró posterior Ferrari 248 F1 Nº5