TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3 [4945984105265]

Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3

Unitat de control d'experts de KO Propo (mà dreta) V3 [4945984105265]

Ref: 10526

134.92€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 26m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


El Expert Grip, és la segona versió que fabrica Ko Propo de la unitat de gallet o empunyadura, per a l'emissora KO Propo EX1 KIY.

Aquesta unitat de gallet, disposa d'uns grips (empunyadura de goma) versió 2 (mes estilitzats i ergonòmics que els de la primera versió), i en aquest cas, està pensada per a pilots destres (agafen l'emissora amb la mà esquerra ).

Les característiques d'aquesta empunyadura són:

- Grips de goma versió 2, mes ergonòmics, que permeten subjectar millor l'emissora.

- Millorada acció de "cop de gallet", amb una posició d'aquest més ergonòmica.

- Posició del gallet ajustable (cap endavant i cap enrere)

- Gallet 3D


****P****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.