TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Vinil Carboni Mate per Car Wrapping qualitat extrema[Vinilo-Carbon]

Vinil Carboni Mate per Car Wrapping qualitat extrema

Vinil Carboni Mate per Car Wrapping qualitat extrema[Vinilo-Carbon]

Ref: vinilo-carbon

0.79€

Medida:

Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 0 h. 45m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Làmina de vinil en color carboni acabat mat (Dry Carbon). Es tracta de vinil fos multicapa d'alt rendiment, de gramatge superior a 100 micres (100-110 segonsún referència) recobert d'un adhesiu acrílic solvent sensible a la presi ó. Adhesiu estructurat per facilitar la seva aplicaciói millorar la expulsiód'aire (bombolles).

Aquest adhesiu té adherència immediata i permanent, i aconsegueix el seu màxima resistència després de 24 hores. Es recomana aplicacióen sec.

Aquest producte estàespecialment dissenyñat per a la retolacióintegral de vehículs. A més estàconcebut per suportar intenses deformacions.

És important saber que els films amb acabat mat són més delicats, propensos a ratllar-se i produir arrugues. Per tant, s'han de manipular amb molt de compte. Si després de la seva colúlocaciópersisteixen les marques, recomanem utilitzar una pistola d'aire calent per escalfar lleugerament la superfície del vinil (a + 90 & deg; C com màxim) i esíatenuar les imperfeccions.

A causa de la seva estructura específica, els films amb acabat mat tendeixen a embrutar-se amb més facilitat que els brillants. Aquest tipus de film requereix un manteniment més profund i / o freqüent. & Nbsp; Les tasques de neteja són todavía més àrdues si els films estàn exposats a condicions d'alta brutícia, com succeeix per exemple en cotxes de carreres, ral·li, etc.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.