TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Volanderes Calibrades 2.05x3.5mm (0.1 / 0.2 / 0.3)[TS-043-N]

Volanderes Calibrades 2.05x3.5mm (0.1 / 0.2 / 0.3)Volanderes Calibrades 2.05x3.5mm (0.1 / 0.2 / 0.3)

Volanderes Calibrades 2.05x3.5mm (0.1 / 0.2 / 0.3)[TS-043-N]

Ref: TS-043-N

2.60€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 21 h. 49m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Atomic, conegut fabricant de peces per als nostres cotxes de radiocontrol, fabrica molts accessoris que no són peces com a tal si no accessoris indispensables per fer un bon setup al nostre cotxe. En aquest cas, tenim davant unes volanderes calibrades per a usar en el setup d'altura del nostre kysoho Miniz. Es subministren diferents gruixos per poder calibrar amb exactitud les altures del xassís, instal·lant aquestes volanderes calibrades a la part inferior de les nostres manguetes davanteres, d'aquesta manera aconseguim que el nostre Miniz, baixi de la part davantera i escurci el recorregut de suspensió davantera.

És necessari usar les volanderes calibrades?

És important, ja que exigeixen volanderes de pressió i les trucades volanderes calibrades, les úniques que ens ofereixen la precisió que sena planes i per tant puguem saber en quina quantitat baixem o pugem el nostre Miniz o cotxe de ràdio control. Si fem servir volanderes de pressió per regular l'altura del xassís, estan tenen certa panxa perquè quan estrenyem amb un cargol aquesta faci una contra ressió perquè amb les vibracions no se surti el cargol. Com podeu veure cada tipus de volandera té la seva utilitat i en el cas de les volanderes calibrades s'usen només per regular espais o altures.


****F****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants